Mediaplan

Hoe bereik je de juiste mensen met je campagne? Van doelgroepanalyse tot customer journey: wij brengen in kaart wat jouw doelgroep drijft, waar zij zich bevinden en wanneer we ze het beste kunnen bereiken. Met de juiste middelenmix weten wij hoe we jouw boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen en hoe we jouw campagne in de media krijgen. Uiteraard altijd in nauwe samenwerking met jou.

PR
De nieuwswaardige insteek van onze campagnes genereert veel free publicity. Van persbericht tot mediapartnerschap: wij weten hoe we voedsel op de kaart zetten bij journalistiek Nederland.

Influencermarketing
Binnen onze campagnes werken we graag samen met creators; influencers die binnen een thema eigen content creëren en een eigen doelgroep aanspreken. Influencers helpen om onze boodschap op de juiste manier te verspreiden bij de juiste mensen, en geven nét dat beslissende duwtje richting de verandering die we voor ogen hebben.

Online advertising en monitoring
Veel van onze campagnes spelen zich online af, hiervoor creëren we een online advertisingplan met daarbij een contentkalender. Daarmee bereiken we de doelgroep op de juiste plek en het juiste moment met een krachtige boodschap. Ook monitoren we jouw campagne om van te leren en om verslag te doen van het verloop van de campagne.