Cinemangé: Thank You For The Rain

05-2019

Cinemangé komt er weer aan! De derde editie staat in het teken van de gevolgen van klimaatveranderingen voor kleine Afrikaanse boeren. Op woensdag 5 juni gaan we dit bekijken, bespreken en natuurlijk proeven. De tickets zijn nu beschikbaar!

Keniaanse boer Kisulu vecht voor een betere wereld
In Thank You For The Rain (2018) legt de Keniaanse boer Kisulu zijn dagelijkse leven vast met de camera die hij kreeg van de Noorse filmmaker Julia Dahr. Hij neemt ons mee in de schokkende gevolgen van de klimaatveranderingen voor kleine Afrikaanse boeren en in zijn gevecht voor een betere wereld.

Voor de film staan er exclusieve hapjes op tafel en na de vertoning gaan we in gesprek met een spreker. Na afloop van het programma is er tijd om na te praten tijdens het borrelen. Het programma en de catering wordt later aangekondigd.

Zien wij jou deze keer (weer)? Kaarten zijn nu beschikbaar!

Wanneer: Woensdag 5 juni
Waar: Melkweg Amsterdam (Cinema)
Zaal open: 19:00
Tickets en meer info: www.melkweg.nl/26367

Over Cinemangé
Cinemangé is de terugkerende foodfilmavond die wij organiseren met The Food Line-up en Melkweg. Hoe maken we ons voedselsysteem eerlijker, gezonder en duurzamer? Ontdek het met films, talks en natuurlijk door het zelf te proeven!