Esther Verwijs

Kiest bij twijfel altijd voor ravioli met salieboter

Esther Verwijs

PR- en communicatieadviseur

esther@foodcabinet.nl

Zodra ik wakker word, denk ik eerst aan koffie en vervolgens aan wat ik die dag ga eten. De liefde voor eten zit diep. Mijn vader is een held in de keuken, als kind stond ik al naast hem in de pannen te roeren.

Als PR en communicatieadviseur bij Food Cabinet richt ik me met veel plezier op de communicatie en PR voor merken en bedrijven die het voedselsysteem verbeteren. Dat het niet altijd makkelijk is om te bepalen wat dan precies ‘de juiste’ keuze is, vind ik vanuit mijn vakgebied erg interessant. Hoe bereik je je doelgroep met een belangrijke – en vaak ingewikkelde – boodschap, zonder opgeheven vingertje maar met humor en design zonder in te leveren op de inhoud?

Kijk- en leestip

Jiro Dreams of Sushi: Dit bijzondere sushi-restaurant in een metrostation in Tokio staat hoog op de wishlist!

Groenten uit de Italiaanse tuin: De Italiaanse keuken is en blijft favoriet en dit boek helpt me altijd op weg als ik inspiratie nodig heb in de keuken, bijvoorbeeld als mijn kookclub komt eten. Deze prachtige ‘groentebijbel’ is handig opgedeeld in seizoenen en de fotografie zorgt ervoor dat je gaat watertanden. Na tien minuten speuren heb ik altijd zin om aan de slag te gaan in de keuken!