Jelleke Raats

Alles behalve koriander

Jelleke Raats

Projectmanager

jelleke@foodcabinet.nl

De wereld gezond houden is een verantwoordelijkheid die bij iedereen hoort te liggen en gelukkig zien steeds meer bedrijven die noodzaak in. Ik werk bij Food Cabinet omdat ik en mijn collega’s daarin een belangrijke schakel zijn: we helpen organisaties om de juiste keuzes te maken en een gezonde focus te houden. En hoe tof is het om dat met een dosis humor en creativiteit te kunnen doen?

Als projectmanager zorg ik dat onze campagnes zo succesvol mogelijk worden uitgevoerd. Ik vind het te gek dat we met onze campagnes mensen aanzetten tot beter gedrag en tegelijkertijd de grote instanties meekrijgen om hierin te investeren. Zulke projecten manage ik met veel liefde.

Kijk- en leestip

Masterchef Australia: What is not to love about Masterchef? 25 amateurchefs die met elkaar de strijd aangaan en gedurende een heel seizoen de mooiste en lekkerste creaties koken. Daarnaast een goed tijdverdrijf voor koude wintermaanden: een seizoen is makkelijk 50 uur aan televisieplezier.

De buik van de stad: Een boekje vol relevante essays dat vanuit diverse perspectieven kijkt naar de vraag hoe we samen het nieuwe landbouw beleid kunnen vormgeven. Daarnaast doet het op meerdere manieren een oproep aan de consument om hierover mee te denken. Super interessant!