Lin Kiekebosch

Kliekjesdag is mijn lievelings

Lin Kiekebosch

Projectmanager

Mijn ouders kondigden toen ik 15 jaar was aan dat ze een volledig duurzaam huis ging bouwen en dat wij daar gingen wonen. Paniek alom, want ik was vooral bang dat we de tofu-familie van het dorp werden. Je weet wel… broccoli-lolly’s en fietsen om stroom te krijgen.

Uiteindelijk valt de appel niet ver van de boom en kan ik mijn liefde voor goed eten en duurzaamheid perfect combineren bij Food Cabinet. Als projectmanager word ik blij van de hectiek die komt kijken bij een project. Aan mij om orde in de chaos te brengen en iedereen tevreden te houden. Nou, kom maar op!

Kijk- en leestip

Ottolenghi: toen ik begon met koken van Ottolenghi dacht ik telkens ‘dit kan niet lekker zijn bij elkaar’. En iedere keer was het lekker. Ondertussen ben ik groot fan van zijn boeken en heb zijn basisingrediënten altijd in huis.

Somebody Feed Phil: wil je genieten van iemand die ongegeneerd de hele dag eet met een lach op z’n gezicht? Dan is dit een perfecte serie voor jou. Erg inhoudelijk is het niet, maar dit is zeker: je krijgt er honger van én je moet lachen. Go for it!