Marleen Remmen

Kook met de wijn die je drinkt!

Marleen Remmen

Operations en projectmanager

marleenremmen@foodcabinet.nl

Door mijn werk bij Food Cabinet krijg ik de kans om voedsel uit de anonimiteit te halen en iedereen kennis te laten maken met gezond, duurzaam voedsel. Er zijn zoveel kanten om duurzaam voedsel te bekijken, bijvoorbeeld; gezonde nudges, regeneratieve landbouw en lokale voedselsystemen.

Inmiddels draai ik al een aantal jaren mee bij Food Cabinet. Ik ben gestart als producer en was in de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de producties van o.a. de Vogelbescherming, Wereldvoedseldag, Vrijheidssoep en de Nationale Aardappelrooidag. Sinds 2022 ben ik werkzaam als operations- en projectmanager. Een heerlijke dynamische rol waarbij ik verantwoordelijk ben voor het efficiënt en succesvol verloop van onze (interne) projecten en de schakel ben in het werkproces vanuit de (interne) organisatie. Met mijn hands-on mentaliteit zet ik plannen graag om in actie. Vraag me iets en ik regel het voor je!

Kijk- en leestip

Chasing Coral: Naast eten heb ik nog een passie: natuur! Deze documentaire is een harde klap in het gezicht en zet je met beide benen op de grond.

The crossroads of should and must: Ik heb een kleine fetisj voor boeken, geen leesboeken met 200 pagina’s vol tekst en ellenlange verhalen, maar visueel fijne boeken. Boeken met mooie tekeningen, beeld, dikke kaften en verschillende papiersoorten. Dit boek is daar een voorbeeld van. Het biedt een frisse blik op een misschien wat uitgekauwde vraag die iedereen zichzelf wel eens heeft gesteld: “wat is mijn passie?” Hierin vind je dus geen saaie teksten of zweverige ideeën maar juist grappige, inspirerende en erg creatief vormgegeven content die je aan het denken zet.