Oranje

Kan geen dag zonder koffie

Sam van Leeuwen

Projectmanager

sam@foodcabinet.nl

Als dochter van een groenteboer is gezond en lekker eten al van jongs af aan een rode draad in mijn leven. De afgelopen jaren ben ik het belang van goed en duurzaam eten steeds meer gaan inzien en mij verder gaan verdiepen in het huidige voedselsysteem. Nu ik zelf moeder ben voel ik de urgentie om de kennis die ik heb opgedaan te delen met anderen en mij verder te specialiseren in het fooddomein. We kunnen onze impact op de planeet verminderen door bewustwording van de voedselkeuzes die we maken en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

In de rol van projectmanager bij Food Cabinet vallen mijn ambities en idealen op de juiste plek. Ik kan mijn passie en kennis inzetten voor een groenere toekomst en meebouwen aan een positieve beweging binnen het voedselsysteem. Als spin in het web zorg ik ervoor dat de projecten optimaal worden gemanaged en uitgerold.

Kijk- en luistertip

Keuringsdienst van Waarde: De afleveringen van de Keuringsdienst van Waarde bieden een interessante kijk op de producten die veelal worden gekocht.

Het Groene Hart: Deze podcastafleveringen geven inzicht in onze impact op de planeet en geven inspiratie om andere keuzes te maken.