PR specialist Good Food PR Laura Emous

Eet haar bord sowieso sneller leeg dan jij

Laura Emous

PR specialist

laura@foodcabinet.nl

Het bijzondere van eten vind ik dat íedereen ter wereld ermee te maken heeft. Dit maakt het een universele taal, en daarmee een fantastische kans om de wereld een stukje gezonder, duurzamer en eerlijker te maken. Ik geloof erin dat bewustmaking van wat er nou eigenlijk op je bord ligt daarbij de belangrijkste eerste stap is. Bijzondere verhalen over (de herkomst van) ons voedsel boeien mij dan ook eindeloos en ik ben een ware food-nieuwsjunk. Of dat nou gaat om een nieuw restaurant om de hoek, de laatste innovatieve ontdekkingen of een slimme food start-up: ik slurp het op.

Als PR & Contentspecialist onderhoud ik het contact met de media. Ik zorg ervoor dat onze campagnes in de opzet al perswaardig worden én dat ze uiteindelijk ook daadwerkelijk in de dagbladen, vakbladen of op de radio & tv terecht komen.

Lees- en kijktip

Verloren grond: Dit boek neemt je mee naar een bijzondere tijd en plaats: Oost-Turkije in de jaren zestig. Het is fascinerend hoe het verbouwen, bereiden en nuttigen van eten in deze tragische familiegeschiedenis een groot deel van de sfeer bepaalt.

Salt Fat Acid Heat: Een heerlijke deepdive in deze vier smaakmakers.