Is niet lui. Heeft wel een elektrische peper- en zoutmolen.

Lieneke Vermeulen

Online Media Specialist

lieneke@foodcabinet.nl

 

Dankzij de volle, zoete smaak van aardbeiden, frambozen en pompoenen uit mijn moeders moestuin, ontstond mijn liefde voor seizoensgebonden eten. De diversiteit van Nederlandse bodem heeft mij altijd geïntrigeerd en geïnspireerd om creatief en veelzijdig te eten.

Tijdens mijn reizen over de wereld werd mijn nieuwsgierigheid naar de herkomst van ons voedsel en de daarbij horende culturen alleen maar groter. Ik raakte geïnteresseerd in het verhaal achter onze voedselkeuzes en de impact ervan. Weer terug in Nederland verdiepte ik me meer in ons eigen voedselsysteem en keuzes die we maken. Ik ontdekte zoveel interessante verhalen en mogelijkheden een positieve impact te maken!

Als Online Media Specialist zet ik de kracht van content en advertising in om die mogelijkheden van good – clean – fair eten te vertellen. Hoe ik dat doe? Samen met mijn mede Food Cabinet-ers campagnes maken om mensen te inspireren en hen laten zien dat je, op een eigen manier, een positieve impact kan maken op onze wereld.