Robin Masereeuw Brand Consultant

Robin Masereeuw

Brand Consultant

robin@foodcabinet.nl

Vroeger was het mijn rugzak waar op de gang een plasje Fristi onder lag vanwege zo’n stomme lekkende beker, en verstopte mijn vader een mini Mars in m’n broodtrommel. Dat vond ik – daar gaan we – heel “normaal”. Inmiddels ziet de gemiddelde broodtrommel groen voor een snack kwartiertje en vullen bekers zich met water. Wat we eten verschilt per cultuur, per moment en iedereen heeft hierin z’n eigen verhaal. Het is mooi om te zien hoe we inmiddels bewegen richting eten dat duurzamer, gezonder en eerlijker is. En ik ben heel benieuwd wat ons toekomstige “normaal” gaat worden.

Binnen Food Cabinet combineer ik het ontwikkelen van de juiste strategie voor onze opdrachtgevers met accountmanagement. Zo zorgen we ervoor dat het fundament dat we samen leggen ook wordt doorgevoerd in alles wat we doen.

 

Kijk- en leestip

Big Magic (2015) – Een boek over blijven spelen met creativiteit, in alles wat je doet. Want net die ene keuze, dat verhaal of creatief werk wél maken terwijl anderen aarzelen, dat zijn de momenten dat het écht leuk wordt. Je kunt hem het beste in het Engels lezen.

The Game Changers (2019) – De documentaire die de keuze voor plant based eten voor het eerst compleet anders framed. Tot de redenen behoren geen gekapte oerwouden, dierenleed of afnemende bodemkwaliteit, maar topsporters die hun presentaties zien verbeteren wanneer ze kiezen voor andere voedselgroepen.