Aandacht voor elkaar in deze verwarrende tijden

03-2020

De afgelopen weken zijn onwerkelijk geweest. De uiteindelijk genomen maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn ontzettend nodig en worden vanuit Food Cabinet volledig gesteund. Met Food Cabinet volgen we alle maatregelen strikt op en daarom werkt iedereen sinds 13 maart thuis. Ook zijn alle fysieke bijeenkomsten tot 6 april afgezegd. Onze collega’s zijn allemaal via mail en telefoon goed bereikbaar.

De impact op ons bureau is enorm. We hebben een grote internationale conferentie en andere geplande events moeten afzeggen en er is grote onzekerheid hoe dit alles zich de komende maanden gaat ontwikkelen. Dit voelen niet alleen wij, dit voelt heel Nederland. We leven dan ook mee met alle ondernemers die net als wij in de knel komen.

Ondanks alles, blijven we met hetzelfde enthousiasme doorwerken aan de projecten waar dat kan. We staan in goed overleg met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. De gezondheid van ons team en ons bedrijf staan voorop. Mocht je vragen hebben over lopende projecten of geplande evenementen, schroom niet om contact met ons op te nemen.

We zijn blij met alle warme berichten die we krijgen en de medemenselijkheid die we overal zien in Nederland. Onze aandacht en liefde gaat uit naar alle mensen in de zorg, die dag en nacht werken, naar de mensen die verkeren in spanning omdat ze iemand kennen die ziek is en naar alle ouderen in Nederland.

Ook tijdens deze crisis blijft onze missie overeind en doen we wat we kunnen om een bijdrage te leveren. We hebben dan ook niet stilgezeten en hebben besloten dat we per direct lokale voedselproducenten gaan steunen hun hoofd boven water te houden. Hoe en waarom, daarvan houden we je op de hoogte.

We wensen iedereen een goede gezondheid en veel sterkte de komende periode.

Helen, Sebas, Sam