Schrijf je nu in voor de Floriade Dialogues Summit!

03-2019

Hoe maken we steden groener en gezonder? Waar staan we en welke stappen zijn er nog nodig? En wat is de beste manier om steden van voedsel te voorzien? Deze vragen staan centraal tijdens de Floriade Dialogues Summit op 28 maart. Food Cabinet verzorgt de programmering, communicatie en de productie van de bijeenkomst. Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Schrijf je dan hier gratis in!

Over de Floriade Dialogues Summit

De Floriade Dialogues Summit is een jaarlijkse bijeenkomst in aanloop naar de Floriade Expo 2022, waarin de thema’s green, food, health en energy centraal staan. Samen met de beste sprekers van over de hele wereld en een rijk publiek van leergierige studenten, young professionals, wetenschappers, activistische chefs en andere dwarsdenkers start de zoektocht naar de blauwdruk voor de ultieme groene en gezonde stad van de toekomst.

Een programma vol inspiratie

De Summit heeft een goed gevuld programma vol met internationale sprekers. Raj Patel (Engeland/India), Charles C. Mann (Verenigde Staten) en Adriaan Geuze (Nederland) nemen je mee in hun inspirerende verhalen. Ook gaan we dieper in op interessante cases uit diverse landen. Bekijk hier het hele programma.

Verwacht een levendige wetenschappelijke dialoog afgewisseld met inspirerende cases en best practices van internationale wetenschappers, activisten en koplopers!

Wil jij erbij zijn? Dan kan je je hier gratis aanmelden!

Datum: 28 maart 2019 | 09.00 – 18.00
Locatie: KAF, Almere
Taal: Engels gesproken
Registreren: Schrijf je hier gratis in.

De Floriade Dialogues Summit is een initiatief van Floriade B.V., Flevo Campus en de Provincie Flevoland.