VPRO Tegenlicht meet up: Future Food

03-2020

Helen is één van de sprekers bij de VPRO tegenlicht meet up ‘Future Food’ in Pakhuis de zwijger in Amsterdam.

Ontbijten we in de toekomst met een infuus van vitaminepoeders? Of eten we straks misschien wel een broodje met insecten bij de lunch en goulash van kweekvlees als diner? Waar komt ons eten in 2050 vandaan en hoe wordt het bereid? Zal technologie de overhand nemen en bestaat ons voedsel straks uit pillen afgestemd op ons DNA of gaan we terug naar hyperlokale voedselproductie door nieuwe, duurzame boeren?

Door de groeiende wereldbevolking zijn we genoodzaakt goed na te denken over ons voedsel en de productie daarvan. Waar komt ons eten in 2050 vandaan en hoe wordt het bereid?

Tijdens de VPRO Tegenlicht meet up op 18 maart gaan Helen en andere sprekers als Jaap Korteweg (De vegetarische slager), Pepijn Schmeink (Jack Bean) en Ruud Zanders (Kipster) op deze onderwerpen in. Meld je gratis aan en kom meer te weten over voedsel en productie van de toekomst!

 

Praktische informatie
Wanneer: 18 maart om 20:00 – 22:00 uur
Locatie: Pakhuis de zwijger in Amsterdam
Kosten: gratis, wel aanmelden
Meld je hier aan!

 

Foto gemaakt door William van der Voort.