Geel

Kan nooit genoeg kookboeken hebben

Christina Vacondio Vargas

Officemanager

christina@foodcabinet.nl

Liefde voor eten zat er al vroeg in. Er werd altijd lekker vers gekookt thuis en je kon me wakker maken voor de andijviestamppot van mijn oma. Van jongs af aan stond ik ook graag in de keuken mee te kijken hoe mijn moeder ons eten klaarmaakte. Zij heeft mij meegegeven dat koken leuk is en dat je daar geen pakjes of zakjes voor nodig hebt. Nu ik mijn eigen gezin heb, wil ik dezelfde eetfilosofie graag doorgeven en probeer dit zo verspillingsvrij mogelijk te doen. Er verdwijnt zo veel goed eten in de prullenbak, dat ik graag mijn steentje bijdraag om dit te verminderen. 

Bij Food Cabinet werk ik als officemanager en zorg ervoor dat ons kantoor een fijne werkplek is en de lunch op tijd klaar staat. Deze rol is mij op het lijf geschreven, heerlijk voor mijn collega’s zorgen en een goede maaltijd op tafel zetten!

Kijk- en luistertip

FOOD,inc: Ik stond er niet bij stil hoe groot en alomvattend de voedingsindustrie is en hoe ver wij van ons eten soms afstaan.

Deliciously Ella: Ik luister graag naar de podcast van Deliciously Ella. Naast dat het fijn luisteren is naar haar, bespreekt ze ook veel over duurzaam eten en het effect van goed eten op lichaam en geest.