Een espresso hoort dubbel

Leila Govers

Projectmanager

leila@foodcabinet.nl

 

 

Vroeger had mijn opa een moestuin, je begrijpt dat ik als klein meisje dan ook stond te popelen als het tijd was om de wortels uit de grond te trekken, schoon te maken en vervolgens klaar te maken. De magie om zelf je eten te verbouwen, maar ook de realisatie dat dit de oorsprong van eten is. Die realisatie, waar het eten op je bord vandaan komt, en hier duurzame keuzes in maken speelde dan ook altijd een rol in mijn leven. Hier kan ik eindeloos over lezen, met mensen over praten en al snel wist ik ook dat dit is waar ik mee bezig wil zijn.

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van gave projecten die dit laten zien. Ik verbind daarin graag verschillende partijen om zo tot een tof resultaat te komen. En die duurzame keuzes, die hoeven niet zo moeilijk te zijn.

Kijk- en leestip

Het nieuwe proefboek: Over de smaak van wat wij eten en drinken. Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Peter Klosse is wat mij betreft de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak in Nederland. In Het nieuwe proefboek geeft hij een verfrissende kijk op de voedselwereld en inspireert hij om zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.

Chef’s table: Do I need to say more? Dit bingewatch ik in een avond uit. Een inkijkje in de gastronomie waar je vol verbazing (en kwijlend) naar kijkt.