Cinemangé: TONY

11-2019

Cinemangé komt er weer aan! Woensdag 4 december is de vijfde editie en ditmaal met een wel heel smakelijk onderwerp: chocola. We bekijken de film TONY die het verhaal vertelt van Tony’s Chocolonely. Scoor snel je ticket om erbij te zijn!

Cinemangé #5 ∙ TONY
TONY vertelt het ontstaansverhaal van Tony’s Chocolonely. Neem een kijkje in de cacao-industrie met dit bijzondere verhaal over de weg naar slaafvrije chocolade van Tony’s Chocolonely. Het gaat over hoe de journalisten van de Keuringsdienst van Waarde er tien jaar geleden achter kwamen dat het flink mis is in de cacao-industrie. Na de film gaan we in gesprek met Ynzo van Zanten en bespreken we hoe het op dit moment in de cacao-industrie is gesteld. Wij zorgen voor lekkers voor bij de film en je krijgt een drankje van ons. Na afloop van het programma is er tijd om te borrelen en na te praten.

Wanneer: Woensdag 4 december
Waar: Melkweg Amsterdam (Cinema)
Zaal open: 19:00
Tickets en meer info

Komende edities:
Op 5 februari kijken we Wasted! The Story of Food Waste en leren we alles over voedselverspilling. Ook hebben we dit jaar een speciale Cinemangé XL editie op 1 april met meerdere films en een proeverij! Genoeg lekkers om naar uit te kijken dus. 

Over Cinemangé
Cinemangé is een terugkerende filmavond, geïnitieerd door Food Cabinet, Melkweg Amsterdam en The Food Line-up. Hoe maken we ons voedselsysteem eerlijker, gezonder en duurzamer? Ontdek het met films, talks en natuurlijk door het zelf te proeven! Tijdens Cinemangé krijgen professionals een podium en heb je de kans om al je vragen te stellen. Ook is er elke editie een foodspecialist die een exclusieve tasting verzorgt.

In eerdere edities bekeken we Seed: the untold story, Schapenheld, en Thank You For The Rain.