X

Helen te gast bij de Nacht van de Verenigde Naties

10-2020

Op 23 oktober is Helen Kranstauber, partner bij Food Cabinet, te gast bij de Nacht van de Verenigde Naties. Dit online evenement maakt onderdeel uit van de week van de Verenigde Naties, georganiseerd door de Nationale Jeugdraad, die van 19 oktober tot 23 oktober 2020 loopt. 

De Nationale Jeugdraad sluit de week af met de Nacht van de Verenigde Naties; een livestream met de verkiezing van drie nieuwe jongerenvertegenwoordigers, waaronder één voor biodiversiteit en voedsel, en speeches van experts over hoe je je kunt uitspreken over belangrijke onderwerpen. Als expert op het gebied van biodiversiteit en voedsel vertelt Helen hoe zij haar stem laat horen. Als partner bij Food Cabinet, maar ook als podcastmaker van het Voedselkabinet en scout voor de jaarlijkse Food100 weet zij als geen ander hoe je je stem kunt gebruiken voor voedselvraagstukken. 

Dit is de eerste editie van de week van de Verenigde Naties, de verlengde versie van wat voorheen bekend stond als de Nacht van de Verenigde Naties. Van maandag tot donderdag organiseert de Nationale Jeugdraad diverse online workshops over het reilen en zeilen van de Verenigde Naties en over hoe iedereen, maar met name jongeren, hun stem kan laten horen. 

Wil jij deelnemen aan de interactieve livestream? Meld je aan via: https://bit.ly/3jKvDvl